Fit skuespiller

Det er ikke kun kvinderne, der skal være fit på film

Der er ved at indfinde sig en slags omvendt ligestilling i Hollywood. I lange tider har kvinderne forsøgt at leve op til meget høje skønhedsidealer. Ingen rynker – eller mad for den sags skyld. Flad mave. Stramme lår og baller. Og en fin, rund C-skål.

Tidligere kunne mændene i højere grad forlade sig på skuespillertalentet og et kønt ansigt, men nu har et supertrænet kropsideal ramt de mandlige Hollywoodstjerner.

Klar til topløst skuespil

I hvilken Die Hard film ender Bruce Willis ikke med at rende rundt iført undertrøje eller slet ingenting på overkroppen?

Charmerende som han er, så har Bruce Willis’ 80’er og 90’er-præstationer noget at indhente i forhold til dagens mand i Hollywood. For at kunne gøre sig forhåbninger om at lande en rolle i en af de store action- og dramafilm eller -serier, skal de mandlige skuespillere forbi træningscenteret. De skal svede og løfte jern, indtil de står superskarpt.

Mange scener i de populære film og serier ender nemlig med at foregå uden tøj på overkroppen. Og så går det jo ikke med ølmave og man-boobs.

Dansk skuespiller i Game of Thrones

Når de danske stjerner går den internationale vej, må de finde sig i, at der gælder skrappere regler for udseendet.

Vi taler selvfølgelig om vores egen Nicolaj Coster-Waldau, der har en fremtrædende rolle i den allerede kultagtige dramaserie Game of Thrones. Også Coster-Waldau skal i kamp med dumbbells, når han ikke står foran kameraet. Faktisk mærker alle danske skuespillere, der udlever Hollywood-drømmen, den nye muskeltendens.

Det er naturligvis langt fra alle scener med danske skuespillere som Coster-Waldau, Mads Mikkelsen eller Ulrich Thomsen, der ender i den afklædte kategori. Men hvis scenerne kræver, at danskerne smider tøjet, skal kroppen være toptrænet.

Du behøver ikke en sixpack herhjemme

Mindre kan gøre det. Selv hvis du har en onepack, kan du spille skuespil herhjemme. Charmen, talentet og personligheden er stadig det vigtigste. Det kan være, at kravet om vaskebræt rammer de danske scener på et tidspunkt, men det er ikke sket endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *