Black Panther – den sorte superhelt er et hit hos børnene

Black Panther Marvel

Black Panther – den sorte superhelt er et hit hos børnene

Disneys ‘Prinsessen og frøen’ blev aldrig et megahit. Den charmerende og hårdtarbejdende – og sorte – frøprinsesse har hovedrollen i en sød og stemningsfyldt film, der foregår i det sydligste USA. Nu har hun har fået en sort kollega i rampelyset. Han hedder Black Panther, og den sorte panters merchandise sælger rigtig fint i legetøjsforretningerne. Børnene synes, han er supersej.

Marvels “Black Panther” er især vigtig for den sorte befolkning

Det vrimler ikke med sorte superheltefigurer derude. Derfor falder panteren, Marvels første sorte superhelt, på et meget lyst sted. Og faktisk er det den film med sorte skuespillere, som har solgt bedst – nogensinde! Det populære merchandise fra filmen hjælper til med at udbrede kendskabet fortællingen om den mørke megahelt.

Der var naturligvis store forventninger til filmen, mens succesen har været så enorm, at forventningerne længe er blevet mødt. Flere store legetøjsgiganter mener endda, at Black Panther med tiden kan blive lige så stor som Spiderman og Superman, skriver Ritzau.

Filmen har kun lige fået premiere i Danmark, men hvis danskerne tager lige så godt imod panteren som det amerikanske publikum, ser det godt ud for de danske legetøjsbutikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *