Et år efter – ingen ved, hvem der slog Emilie Meng ihjel

Sø

Et år efter – ingen ved, hvem der slog Emilie Meng ihjel

I dag er det næsten halvandet år siden, at Emile Meng forsvandt fra Korsør Station tidligt om morgenen. Og næsten et år siden, at politiet fandt hendes lig i en sø. Vi har ikke fået at vide, hvordan Emile døde. Kun at hun havde været udsat for en forbrydelse. Desværre ved politiet ikke, hvem der stod bag.

Mange har villet hjælpe med at opklare Emilie Mengs mord

Da Emile forsvandt, bad politiet offentligheden om hjælp til at finde frem til personen bag forbrydelsen. Drabet på en ung pige vækker naturligvis harme og sorg, og mange mennesker har kontaktet politiet med tip og forklaringer, som de håbede kunne bringe efterforskningen videre. Men ingen af henvendelserne har ført til nogen mærkbar fremgang i politiets opklaringsarbejde.

Emilies lig blev fundet juleaftensdag 2016 i en sø ved Regnemarks Bakke tæt på Borup. Der går nogle måneder før politiet får nye spor, men i juni 2017 efterlyser de en bil, som figurerer på noget overvågningsmateriale fra Korsør Station. Igen er der mange mennesker, som henvender sig til politiet.

I oktober 2017 efterlyses en traktorfører samt folk, der har kørt i bil i området omkring søen på det tidspunkt, hvor Emilie forsvinder. Denne efterlysning får 25 mennesker til at henvende sig, og i øjeblikket er politiet i fuld gang med en grundig gennemgang af hver eneste af dem.

Endnu ikke noget gennembrud

På trods af den store interesse for sagen og en kæmpe vilje til at hjælpe politiet, er der endnu ikke sket noget gennembrud.

…vi er i færd med systematisk og grundigt at gennemgå og efterforske det omfattede materiale, der er kommet ind som resultat af politiets seneste efterlysninger hen over sommeren. Det har desværre endnu ikke givet et gennembrud i efterforskningen, men vi fortsætter det komplekse og tidskrævende efterforskningsarbejde.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *