Falk Lauritzen og Apollo rejser fra Schweiz til Tyskland

Apollo og Falk Lauritzen solgt

Falk Lauritzen og Apollo rejser fra Schweiz til Tyskland

Du ved det nok ikke, men de ‘danske’ rejsebureauer Apollo og Falk Lauritzen er ikke så danske igen. De sidste 16 år har de faktisk været på schweiziske hænder. De to rejsebureauer har været ejet af en en koncern i Schweiz, der hedder Kuoni. Det er de ikke længere. Nu er de tyske. Kuoni har lige solgt dem til Rewe Group, fordi koncernen ikke længere ønsker at have så mange aktiviteter i Norden. Det gør til gengæld Rewe, som ser potentiale for de to nyerhvervede rejsebureauer på det nordiske marked. Og det glæder naturligvis Apollos administrerende direktør.

Tættere på Norden

Apollo og Falk Lauritzen har mange rejsende fra Norden, og direktør for Apollo i Norden er glad for, at rejseselskabet nu skal ledes af en virksomhed med større interesse i det nordiske marked og Apollos potentiale på området. Det er vigtigt for Apollo, at bureauet forbliver velkendt og trygt for de nordiske rejsende, som er den største målgruppe for rejsetilbuddene.

Apollo er ikke bare et rejseselskab. Det er et rejseselskab med eget flyselskab, Novair. Apollo ejer også et hotel på den kanariske ø Fuerteventura. Både Novair og det spanske hotel følger med over til tyske Rewe, fortæller Ritzau.

De ansatte beholder deres arbejde

Apollo og Falk Lauritzen fortsætter altså med at være nordiske rejseselskaber. Alting skal gerne virke uforandret for de rejsende. Det gælder også for de ansatte. Ingen massive fyringsrunder eller udskiftninger af personale her. De ansatte kan fortsætte deres arbejde, selvom det nu er en anden virksomhed, der står bag.

Vi ved ikke, hvor meget de ‘danske’ rejsebureauer er blevet solgt for. På snedigste vis har de to handlende parter valgt at holde beløbet for købet hemmeligt.

Det vigtigste må jo også være, at vi kan komme trygt afsted på rejse, som vi kender det, når vi gerne vil. Og det lader til at være målet for rejseselskaberne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *