Lars von Triers nye film har stjerneskuespillere på rollelisten

Lars von Triers nye film The House that Jack Built

Lars von Triers nye film har stjerneskuespillere på rollelisten

Lars von Trier skal i gang med et nyt filmprojekt, og som vi kender ham, er genren en god blanding af horror, psykologisk terror og thrill. Filmen hedder “The House That Jack Built”, og den handler om seriemoderen Jack, der begår sine mord i 70’ernes og 80’ernes USA. Til at spille hovedrollen har Lars von Trier fået fat på ingen ringere end Matt Dillon, som mange kender som den kiksede detektiv i “Vild med Mary”.

Ros til von Trier var Hollywood-stjerner

Matt Dillon er ikke det eneste kendte ansigt i Lars von Triers nye thriller. Også Uma Thurman skal spille med i “The House That Jack Built”. Hun spiller en af de stakkels kvinder, som Jack møder på sin vej. Thurman kender vi blandt andet som kvinden i den gule heldragt, der slår fra sig i “Kill Bill”. Uma Thurman har arbejdet sammen med von Trier før, da hun spillede med i den grænseoverskridende “Nymphomaniac”.

Både Uma Thurman og Matt Dillon roser den danske instruktør.

Matt Dillon fortæller, at man som skuespiller ikke altid kan være sikker på, at præstationen ser lige godt ud, efter at instruktøren har haft fingrene i redigeringsmaskinen. Men Dillon føler sig godt tilpas i samarbejdet med von Trier.

Også Uma Thurman, som kender von Trier, er tryg ved at lægge stemme, figur og krop til Lars von Triers manuskript. Det var især nødvendigt, da hun skulle spille sin rolle i “Nymphomaniac”, og hun stoler stadig på ham som instruktør.

Kun Thurman og Dillon turde sige ja til Lars

Lars von Trier fortæller selv, at han sendte sit manuskript ud til mange forskellige skuespillere. Og der var da også mange, der svarede tilbage, at de gerne ville arbejde sammen med Lars. Men samarbejdet skulle bare ikke foregå om dette manuskript. Kun Uma Thurman og Matt Dillon sagde ja til projektet. Det gjorde de ifølge Lars von Trier, fordi de helt åbenlyst ikke kan læse.

Thurman og Dillon tog denne kommentar pænt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *